You are here: Home Auto-adezivă de hârtie Materiale de tip rolă de
Joi, 02 Septembrie 2010 18:30

Materiale de tip rolă de

Written by  Arcotrade Ltd.
Rate this item
(2 votes)

ARCOTRADE este reprezentantul official al ARCONVERT S.p.A pentru Bulgaria, Romania si Moldova. Compania opereaza ca agent si distribuitor. ARCONVERT S.p.A este o filiala a Fedrigoni Group – una dintre cele mai vechi fabrici de hartie in Europa, cunoscuta pentru hartiile sale speciale pentru desen si tipar de inalta calitate. Este localizata pe malul lacului Garda in orasul Arco. Produce o gama larga de hartii autoadezive folosite la producerea diverselor calitati de etichete. In principal materialele pot fi clasificate in urmatoarele categorii:

1.    1.    Materiale pentru vin si bauturi alcoolice – gama exclusiva de materiale Fedrigoni, cu structura si tratament pentru protectia tipariturii originale combinate cu adezivi speciali pentru depozitarea in frapiera.
-    Constellation Jade Raster 90/CB80/SH6020+
-    Constellation Snow Laser 90/CB80/SH6020+
-    Constellation Snow Vergata 90/CB80/SH6020+
-    Constellation Snow Sacco 90/CB80/SH6020+

 

-    Tintoretto Gesso 95/CB80/SH6020+
-    Embossed Coated Laid80/CB80/SH6020+
-    OPP TC TR LC50/PET30/PF2

p3

2. Materiale pentru aplicatii industriale – etichete tiparite sau nu, folosite in industria de publicitate, marcare, logistica, depozitare – semilucios, lucios, foarte lucios, vellum si „coated” pentru imprimarea termica prin transfer. Acestea sunt combinate cu diversi adezivi pentru aderenta permanenta sau temporara, printre care PX1 este cel mai popular datorita spectrului larg de aplicabilitate.
-    Semi lucios (PAT BR80P/Glar63/PX1)
-    Lucios (PAT BR80/Glar63/PX1)
-    Foarte lucios (SPX80/Glar63/PX1)
-    Vellum pentru imprimare prin transfer termic (VLC75/Glar63/PX1)
-    Vellum pentru marcatoare de pret (VLL70/Glar63/PX1)
-    Hartii fluo (FLUO80/Gazz63/P10) – galben, portocaliu, rosu, verde, mov
-    Hartie speciala pentru imprimare prin transfer termic (PAT TH75/Glar63/PX1)
-    Hartie usoara pentru produse cu diametru mic (PAT BR60LW/Glar63/PX1)p4

3. Materiale tip folie – potrivite pentru aplicatii unde este necesar sa se combine frumusetea etichetei cu durabilitatea ei intr-un mediu agresiv – in industria cosmetica, a parfumurilor, in producerea de detergenti, uleiuri, alimente si bauturi. Adezivul PF2 este proiectat special avand un grad ridicat de transparenta
-    Polipropilena transparenta (OPP TC TR LC50/Gbco63/PF2)
-    Polipropilena alba (OPP TC BCO LC60/Gbco63/PF2)
-    Polipropilena alba (PE TC BCO LC85/Gbco63/PF2)

4. Materiale triplex si speciale – materiale cu model adeziv, materiale pentru etichete de bagaje si pentru etichete pentru ambaleje pentru fructe si legume in casserole sau plase, hartii cu folii de aluminiu extrudat auriu sau argintiu

5. Materiale pentru imprimare direct termica – hartie cu acoperire termica care permite tiparirea directa fara a fi necesar ribonul termic ca un consumabil suplimentar. In functie de rezistenta la influenta factorilor de mediu ele se impart in doua grupe:
-    THERMAL ECO – durabilitate pe termen scurt a tipariturii. Aceasta hartie este potrivita pentru supermarketuri, unde eticheta trebuie sa supravietuiasca de la cantar pana la casele de marcat.
-    standard thermal eco (TER AV80/Glar63/P10)
-    thermal eco cu cantitate redusa de adeziv si suport mai subtire. (TER AV80/Gazz50/P10R) – acest produs este destinat pentru cantarele Bizerba si Avery Berkel, pntru a oferi mai multe etichete pe rola si mai putine curatari ale capului termic.
-    THERMAL TOP – hartie cu  acoperire si straturi de bariera ceea ce permite plasarea produsului in frigider sau alte medii agresive. Etichetele din Thermal Top rezista pana la sapte luni iar imaginile policrome sunt de o calitate mai buna comparativ cu cele de pe hartia Thermal Eco.
-    Thermal top cu material de suprafata de la Ricoh (TOP S80/Glar63/PX1)
-    Thermal top cu material de suprafata de la Mitsubishi (TER ST80/Glar63/PX1)
-    Thermal top cu adeziv hot-melt (TER ST80/Glar63/P50)p5p76.Materiale pentru securitate – sinergia dintre experienta FABRIANO SECURITIES si ARCONVERT – hartii cu filigran  (standard sau personalizat), materiale cu fibre integrate vizibile si invizibile, holograme, materiale cu tiparituri sensibile la temperatura, polietilena de inalta densitate care se delamineaza in cazul in care se incearca dezlipirea etichetei.
Last modified on Marţi, 31 Ianuarie 2012 23:09
Arcotrade Ltd.

Arcotrade Ltd.

ARCOTRADE Ltd was created in 2006 to present the bulgarian, romanian and moldovian markets with another alternative of the self adhesive paper and cardboards as representative of Arconvert SPA, Italy. 

The good relationships with our clients and our striving for flexible solutions for the different print demands we meet made us a reliable partner for the printing industry. We offer high quality of the products and the services we present at reasonable prices.

The feedback that we recieved from the market and the constant strive for satissfying our clients demands made us to develop the assortiment of products that we offer. Along with the Self-Adhesive paper, we offer to the market different solutions for printing and advertisment like Art Cardboards Fabriano, special materials for digital printing, offset plates and others.

Website: www.arcotrade.bg
More in this category: « Materiale de foaie

6 comments

 • Comment Link Free Stock Photos Marţi, 22 August 2017 01:56 posted by Free Stock Photos

  When building your web site, it is advisable to solely choose components which will positively impact the objectives of the site. One aspect of an internet site exactly where this is especially valid is taking photos.

 • Comment Link web design company thailand Vineri, 18 Noiembrie 2016 10:15 posted by web design company thailand

  Good read, thanks.

 • Comment Link Isabelle Paroda Miercuri, 09 Noiembrie 2016 04:30 posted by Isabelle Paroda

  Delta Airlines

 • Comment Link detox Joi, 06 Octombrie 2016 18:28 posted by detox

  And this is what I call great content. Keep up the great work.

 • Comment Link site web Joi, 26 Februarie 2015 02:37 posted by site web

  I like this website it's a master piece! Glad I discovered this on google.

 • Comment Link Мария Врангелова Miercuri, 17 Noiembrie 2010 20:16 posted by Мария Врангелова

  Много готин сайт :) ,има всичката информация която ти е нужна

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.