You are here: Home Materiale de construcţii
Materiale de construcţii
Vineri, 03 Septembrie 2010 10:12

Double Adhesive Cardboard

Written by Arcotrade Ltd.
Double adhesive cardboard is a unique; three layer structure, developed for the growing photo book market. Suitable for photo-books, for calendars, packages and anything else, created by the imagination of the designer. Available format 50х70 cm, core weight - 250 g/m2.
Vineri, 03 Septembrie 2010 10:11

Art Carton Fabriano

Written by Arcotrade Ltd.
FABRIANO este cel mai vechi producator de hartie din Europa. Primele mentiuni istorice dateaza din 1264. Inventarea hartiei este asociata in mod traditional cu China. Arabii au invatat cum sa o produca si au transmis aceste deprinderi catre vest. Lungul si dificilul proces atinge stadiul sau de inflorire in a doua jumatate a secolului XIII in Fabriano, un orasel din regiunea italiana Marche. Motivul pentru care istoria producerii hartiei in Europa a inceput exact acolo este cel mai probabil datorat apropierii de Ancona – un port deschis comertului cu lumea araba.

Din 2009 Arcotrade este un distribuitor oficial al Directa Ltd. – o reprezentanta exclusiva a Fabriano in Bulgaria. Va oferim numeroase game de culori, greutati, texturi de hartie pentru creatie, cartoane, hartie de orez, si coperti pentru carti ale unor producatori europeni renumiti, plicuri de lux, cu hartie color si in relief. Toate produsele au calitatea garantata, certificate dupa standardele europene si internationale; acestea sunt proiectate pentru birourile de tiparire, edituri, agentii de publicitate, studiouri de design, artisti, arhitecti, etc.

Directa

Vineri, 03 Septembrie 2010 09:58

Plăci offset

Written by Arcotrade Ltd.

ARCOTRADE LTD Placi pentru offset  Untitled-2, Slovenia

KEMOLIT® Placi pentru offset

Placile pentru tipar offset KEMOLIT® PCP, un produs al fabricii slovene Cinkarna, sunt potrivite nu numai pentru tiparul conventional dar de asemenea ca placi CTP. Placa conventionala devine placa TCP atunci cand este expusa sistemului UV laser care a fost pus la punct pentru prima data de Lȕscher cu setter-ul de placi Xpose, proiectat pentru placile conventionale sensibile la UV. De asemenea pot fi folosite in sistemele de tiparire Basys cu sisteme laser UV.

Materialele speciale spectaculoase PicoFilm si EnduroIce sunt materiale greu de rupt, rezistente la umezeala, cu aplicativitate versatila si calitati tipografice excelente, inclusiv in imprimatele laser.

EnduroIce este un material PP, acoperit cu hartie pe ambele parti. El combina taria si rezistenta peliculei PP cu proprietatile tipografice excelente ale hartiei. Poate fi indoit si incleiat foarte bine. Se preteaza pentru dosare, coperti, ambalaje, pungi, cutii, plicuri, coperti CD/DVD, carti de vizita, cutii pentru bijuterii, vederi, etc.